Drogi użytkowniku!
Witaj na męskim forum! Jeżeli poszukujesz tutaj pomocy w temacie seksu, związków, mody, zdrowia lub czegokolwiek innego, dołożymy wszelkich starań, abyś wyszedł (albo został) z uśmiechem na ustach. Nim będziesz stawiać swoje pierwsze kroki, zapoznaj się proszę z regulaminem (I zasadami poprawnej pisowni). Nie bój się zakładać nowych tematów i proponować zmian na forum, każda pomoc jest mile widziana.
Witaj na męskim forum! Jeżeli poszukujesz tutaj pomocy w temacie seksu, związków, mody, zdrowia lub czegokolwiek innego, dołożymy wszelkich starań, abyś wyszedł (albo został) z uśmiechem na ustach. Nim będziesz stawiać swoje pierwsze kroki, zapoznaj się proszę z regulaminem (I zasadami poprawnej pisowni). Nie bój się zakładać nowych tematów i proponować zmian na forum, każda pomoc jest mile widziana.
Biżuteria
-
- Nowicjusz
#1 Biżuteria
Mam pytanie, jaką nosicie lub polecacie biżuterie
?

#2 Biżuteria
Głównie zegarek. Mam ich kilka. Ostatnio fanem jestem skórzanych męskich bransolet. Ogólnie wybredny jestem. Łańcuch na szyi to dla mnie wiocha.
pozdrawiam / mvg / mvh
Salata
Salata
- LilPeneros
- Arogant
#3 Biżuteria
To zależy Sałata - jednemu facetowi gruby łańcuch wykonany ze srebra lub złota pasuje, a innemu nie.
Sam przymierzam się do zakupienia zegarka na rękę na metalowej bransolecie w kolorze srebrnym lub złotym, poleci ktoś z Was jakieś sprawdzone marki ?
Cena raczej do 1000 zł.
Sam przymierzam się do zakupienia zegarka na rękę na metalowej bransolecie w kolorze srebrnym lub złotym, poleci ktoś z Was jakieś sprawdzone marki ?
Cena raczej do 1000 zł.
#4 Biżuteria
LilPeneros pisze:To zależy Sałata - jednemu facetowi gruby łańcuch wykonany ze srebra lub złota pasuje, a innemu nie.
Nie spotkałem takiego. Co do zegarków to zobacz co ci się podoba, bo gatunkowo rozstrzał jest ogromny. Czasami jednak trzeba wydać wiele więcej, czasami można coś znaleźć z dużo mniej. Zegarek musi dopełniać i idealnie się komponować ze stylem. Taka wisienka na torcie co jednak może łatwo wszystko zepsuć. Wg mnie 3 zegarki to minimum.
pozdrawiam / mvg / mvh
Salata
Salata
#5 Biżuteria
Ja noszę zegarek (Mam ich 4, do wyboru, do koloru) oraz na prawej ręce bransoletę skórzaną, plecioną z rzemyków.
Myślę, że więcej oznaczałoby przerost formy nad treścią. Podchodziłoby to pod obklejanie Ferrari (Wybaczcie za moją wysoką samoocenę
).
Myślę, że więcej oznaczałoby przerost formy nad treścią. Podchodziłoby to pod obklejanie Ferrari (Wybaczcie za moją wysoką samoocenę

Ludzie wyższych talentów pracują, mimo że pozornie nic nie robią.
#6 Biżuteria
Zegarek i złoty łańcuszek to taki standard u mnie.
#7 Biżuteria
Osobiście nie noszę żadnej biżuterii. NIe spotkalem jeszcze eleganckiej bizuterii dla mężczyzny, która wygladałaby dobrze. Tak więc ograniczam sie do kupowania dla swojej kobiety biżuterii. No i zainwestowałem w kilka kamieni szlachetnych na przyszlość.
Jesli chodzi o biżuterię dla faceta to toleruję tylko
spinki do krawata
spinki do koszuli
ewentualnie zegarek
http://sklep.arlekin.design/18-kamienie-szlachetne
Jesli chodzi o biżuterię dla faceta to toleruję tylko
spinki do krawata
spinki do koszuli
ewentualnie zegarek
http://sklep.arlekin.design/18-kamienie-szlachetne